Första gymnasiedagen avklarad

Då har man haft första skoldagen på gymnasiet, hamnda iallafall i samma klass som michaela. Kommer bli guld. Men tänkte skriva ett längre inlägg om det när jag har tid.

Var i alla fall och fixade till mina naglar ikväll, så nu är allt som det ska igen, men ska berätta mer om det också när jag har tid.

För nu ska jag och Michaela sova, godnatt♥

Snart är sista sommarlovsdagen över..

Kom precis hem med Michaela, hon ska sova här inatt, så vi kan åka tillsammans till skolan i morgon, hehe.

Häst skjuten!

Kan ni fatta att detta kan hända? Att en jägare är ute och jagar och skjuter en häst istället för han trodde det var ett vildsvin? - Jag menar, hästen hade ett VITT flugtäcke på sig! Ett vildsvin är inte vitt? Och det springer häller inte runt med vita täcken. Fattar inte, och att dessutom räknas som försörande av egenom, är för mig helt ofattbart.


hejdå sommarlov, & hej skolan

Jahap, då var detta sommarlov redan slut, och i morgon börjar skolan igen. Känns sådär, är långt ifrån en skolälskare. Men känns något lättare nu iallafall. För i morgon börjar jag ettan, känns skönt. Ny skola, nya kompisar osv... känns bra!


Känner ett behov av bloggandet igen

Känner att det kanske är dags att börja blogga igen.. Känner att det är ett skönt sätt att utrycka sig, och ett skönt sätt att skriva av sig.

Min allra första blogg jag hade, gick faktiskt ganska bra. Men var tvungen att ta bort det senaste inläggen jag har skrivit där för att jag inte fick ha kvar dom. Därför började jag om med ny anonym blogg, och sedan startade jag en till ny blogg, på en annan bloggplats.

Men känner att det är den här bloggen som ska få min uppmärksamhet just nu . .

Tillbaka!

~ håller på med en ny design!


RSS 2.0