Alla har vi ju varit små nångång..



Världens bästa storebror♥

Idag fyller min (världens bästa) storebror år =D 
Och för första gången på 8år så är jag hemma på hans födelsedag. Så jag är faktiskt jätte glad att vi faktiskt är hemma när han fyller. Men det är ju bara för hans föddelsedag brukar alltid vara på sportlovet, och då är ju alltid vi i sälen!


Mamma väckte mig aldrig

Idag hade jag ju faktiskt tänkt att gå till skolan, men det hade tydligen inte min mamma tänkt. För klockan 07:40 väcker hon mig och säger "hejdå, jag åker nu!". Jag trodde hon fattade att jag tänkte gå till skolan sista dan innan lovet, och gå till skolan så jag får vara ute ikväll, men det får jag ju i allafall.

Hur som helst när jag berättade för hnne att jag hade tänkt gå så sa hon "va det trodde jag var helt uteslutet, du kan väl inte gå till skolan när du är sådär förkyld" och visst det är ju kanske sant, och vem orkar gå till skolan? I alla fall så var det inte så mycket att tänka på eftersom jag alltid åker med henne till skolan, och jag började kvart över 8 idag, så det var ju inte ens nånting att tänka på när klockan var tjugo i ...


Hjärtat vill en sak, men hjärnan säger något annat!






Tacos!

Nu ska jag äta tacos med mor, vi hörs sen! puss


Här har ni skorna..


Åh visst är dom svarta högklackade skorna fina?


Är ni nyfikna nu?

Haha, har inte haft tid att lägga upp bilderna på skorna än, men det kommer snart = ikväll! :D

3 nyinhandlade skor!

Jaha då var man 3 par skor rikare ;) Köpte ett par vanliga tyg skor, som jag kan ha i sommar, så himla sköna. Sen köpte jag ett par högklackade sommarskor, super snygga verkligen. Och sen köpte jag ett par blommiga foppatofflor, så himla skönt att ha sen i sommar när man går mellan huset & poolen!

Hinner tyvärr inte lägga in några bilder på skorna ikväll, så jag gör det i morgon direkt när jag vaknar, plus att jag ska lägga upp lite bilder på vad jag fick på alla ♥ dag!

Nu ska jag åka och kolla på skor!

Hejdå så länge, hör av mig när jag är hemma!

puss


Tur att jag har min mamma!♥

Tur att jag har min mamma måste jag säga, hon kom precis hem, och hon springer och tar hand om mig och hunden. Jag är som sagt genom förkyld och Meja (våran hund) sken löper (vilket menas med att hon tror att hon har fött valpar), så hon springer runt med sina leksaker och piper/gråter... Ja ni, det är inte lätt ibland!


Hey there Delilah


 


No training tonight!


Som jag skrev i inlägget innan, - att jag är genom förkyld! Så blir det ingen träning idag, och inte nästa vecka häller, för då är det ju sportlov och då är jag i sälen!


Det kändes väl.. okej?

Hade matteprov idag, och matte är ju verkligen inte mitt stakaste ämne och speciellt inte Algebra och ekvationer... Men det kändes faktiskt bätte än vad jag trodde det skulle gå, så får förhoppningsvis G på det i alla fall.

Och i morgon då är det dags för ännu mer prov, i so, om samhällsekonomi. Och vi skulle ha gjort klart en hel del frågor tills provet i morgon, men det är jag inte klar med än =/ plus att jag ska hinna plugga på det också.

Det är verkligen nått som man känner att man har lust med när man är genom förkyld?

Mycket runt omkring!

Har varit lite dålig uppdatering här på bloggen de senaste dagarna! Men det har varit så mycket, i skolan, hemma, med kompisar, familjen osv..

Plus att igår när jag kom hem från skolan, så blev jag helt plötsligt genom förkyld (?). Så det ända jga gör är att nysa, och hur kul var det på en skala att sitta och nysa 10 gånger på tio minuter på en kurs, där alla sitter tysta och lyssnar på en som pratar? Jo det kan jag säga att det inte är kul, - det var riktigt pinsamt!


Jag kan säga att det är nog dags för mig att bilda en klubb med Prosit! För det är precis sådär jag känner mig, haha


I fyra timmar satt jag där...


Jag har suttit på kurs i fyra timmar ikväll, från fem till nio! Vet ni vad för kurs? Jo handledarkurs, alltså en kurs man måste gå för att få börja övningsköra! Det var hur j*vla tråkigt som helst, trodde jag skulle dö =(


JUST NU;


Göta Kanal 3 får...

...3 ½ Messie stjärnor!


Då var biobiljetterna bokade, dock inte till den det var tänkt...

Nu är biobiljetterna bokade. Men skulle egentligen se FARSAN men det fanns bara tio platser kvar på den klockan 18:00 och jag vill varken gå klockan åtta, eller klockan tio. Så då tog vi GÖTA KANAL 3 istället! Så får vi se Farsan nånannangång ;)


Fullsmäckad dag, både idag och i morgon!

Förlåt för dålig uppdatering idag, men det har varit en extremt jobbig dag idag, b.l.a med nationella proven oh så!

Jag tror tyvärr att det kommer bli lika dålig uppdatering i morgon.. För i morgon ska jag ut på ÄVENTYR! Men jag säger inte vad!

Nu ska jag sova. Vi hörs i morgon så mycket som hinns med! =)


Godnatt

Nu ska jag sova, vi hörs i morgon, godnatt! ♥


Överlevde träningen..


Pust, den här gången var det extremt jobbigt :( fast egentligen var den precis som vanligt! Men det var extra jobbigt idag, men det berodde nog på att jag är förkyld, och lite hängig! Men även om det är jobbigt så är det alltid lika kul!


Hörs sen!

Nu ska jag snart iväg på träningen.. och den slutar fem i sju, och då ska jag antagligen direkt och hämta bilen :D

Så hörs nångång lite senare mot kvällen. Bye.

Rosa klocka till bloggen, so cute!


Mina planer för dagen...

... blev såhär!


Ny design, igen!

Haha, ni bloggläsare lär ju bli helt förvirrade (?) eftersom jag har bytt designen varje dag i tre dagar! Men jag har ju skrivit på dom två innan att det bara skulle vara tillfälligt, så jag tror ni förstår! Men den här gången blir designen kvar lite längre ;)


Vill ha från Nellys!


Så himla fint med glitter & leopard leggings! Har egentligen redan två leopard leggings men dom är vanligt leopard färgade, alltså inte vit leopard. Och eftersom jag älskar leopard kläder så, why not? Och skorna, kommer vara sjukt snygga i sommar när man har legat och pressat i solen och har fått bruna ben... jammii!


Krumellurer!



Med smör, socker & kanel, då kan det inte bli mycket godare!


Nu blir det Krumellurer

Blev ingen skola idag, orkade inte. Är alldeles för mycket runt omkring nu för att orka med det..

Och nu när jag satte mig vid datorn så kände jag att vad var j*vligt hungrig, men jag är just för tillfälligt för lat för att laga nått komplicerat. Så då kom jag på att jag kan göra Krumellurer. Sånna åt jag alltid när jag var yngre.

Vet ni vad jag menar? - Här har ni receptet iallafall!

Krabbelurer ca 10 st
1.5 dl socker
1 st ägg
2.5 dl mjölk
4.5 dl mjöl
3 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
Olja att steka i
Ägg och socker vispas luftigt. De övriga ingredienserna blandas i.
Hetta upp smör i en stekpanna och klicka i smeten, stek tills de får fin färg.


Bloglovin

Bevaka här!


Morgon dagens planer!


Grr, visst är jag väldigt duktig på paint!

Godnatt nu.


Tröjan sprack?!

Skolan idag; Först nationella, och sen det hära...


Varför krånglar bloggen?

GAAAAAAAAAAH, jag blir seriöst galen! Varför krånglar bloggen hela tiden för??!!


Tillfällig design, igen!

Har suttit och jobbat med en design till bloggen nu i 1½ h men det går just för tillfälligt inge vidare.. Headern är näst intill klar, och bakrunden är bara tillfälligt tills jag orkar fortsätta!

I morgon blir det nog inte så mycket bloggande. För först ska jag till skolan, och sen slutar jag vid två, och då ska jag direkt iväg till en kompis, och jag vet inte när jag kommer hem, och häller inte om jag har tid för bloggande då! Men det märker ni nog ;)


En stolthet för Örebro?

Elov & Beny - Hal som en tvål

Kanske en stolthet för Örebro! Eller vad tycker ni?




Elov & Beny - Singel & sökande
(första låten dom gjorde)


Världens längsta skoldag?

I morse var jätte nära att jag stannade hemma från skolan, kände mig inte frisk nånstans verkligen! Men idag, skulle vi ha PLEM, (planerings eftermiddag, då lärarna planerar vad vi ska göra denna månad) vilken vi har i början av varje månad. Så då slutar allt klasser senast klockan 12. Så jag tänkte, "eftersom vi egentligen slutar 15:15 på måndagar, och idag halv 12, så gör det väl inget att vara hemma? Jag missar ju inte lika mycket". Medans jag nästa sekund tänkte, men eftersom dagen är kort, då är det ju inte lika jobbigt att gå!" Men det slutade med att jag gick, eftersom jag var hemma 3 dagar förra veckan, plus att vi skulle ha lite övningar inför nationella provet i svenska i morgon...

Men när vi står där och väntar utanför klassrummet med no böckerna, så kommer det ingen lärare! Så då gick vi och fråga varför det inte kommer nån. Men då hade hon fårr kräcksjuka så hon var hemma, och lektionen efter det så ska vi ha samma lärare igen, fast i matte. Och nästa, och sista lektionen för dagen skulle vi ha svenska, men den läraren var också sjuk! Så vi fick sluta halv nio... ÅH JAG SOM SKULLE VARA DUKTIG FÖR ATT INTE MISSA INFÖR NATIONELLA!

Så jag och min kompis bestämde oss för att dra till "Lek & Bus landet", haha. Och jag kan ju säga er, att en måndag, klockan elva är det inte direkt mycket folk. Det var vi två, några mammor, och typ 10 fem åringar! HAHA. Men vad gör det? ;)

 


Pust, det där gick ju bra!

Sådär, nu ligger jag i min säng, med datorn i knäet. Och ****** har precis dragit.. Det gick faktiskt bra, men åh jag vet inte hur jag ska göra med allt :(

"det är inte lätt när det är svårt"


 
Nu ska jag lägga mig, jag fattar inte hur död man kan vara? Igår gick jag och la mig på dan och sov i 2 ½ h, och senare drog jag ut och var hemma runt 2, och sen sov jag till två idag, plus att jag gick och la mig och sov i två timmar idag med, och ändå är jag trött nu?!!


Min dag idag

Här har ni min söndag...Nu ska jag upp och sminka mig lite fort, och sen kommer...!

 


Åh, det finns allt hjälpsamma människor här i världen

På ungefär en kvart så var det redan en person som var redo att ställa upp för att hjälpa mig med att få bort den där texten som stod där uppe! ... och WALLA, nu är den borta!

Hennes blogg hittar ni här!


Vet nån hur man får bort det här...?


Nu har jag gjort en omstart!

Sådär, nu har jag fixat designen för tillfälligt! Orkade inte lägga ner så mycket tid på den just nu, kände att jag behövde komma igång här istället!

Jag har haft en blogg tidigare, som jag har bloggat på i ungefär 1.5 år. Och där hade/har jag i genomsnitt 200 läsare per dag. Men jag kände att jag ville börja om.. med en helt ny! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0