Bloggpaus i skolan...

Sitter i skolan nu, har inköp och varuhantering... Är så himla trött. Vill hem :( Klockan är mycket. Såhär länge klarar jag inte av att gå i skolan.. Men klockan sex ikväll ska jag till Ragne! ;)


Drar på bio!

Drar på bio nu med pojkvännen och två kompisar, ska faktiskt bjuda alla tre.. snällt vah ? ;)

Vi ska se den här filmen, DUE DATE! Någon som sätt den? ;)

Hemklickat! ;)


Hemma efter en lååång dag

Har precis kommit hem från skolan... Shiit, skit lång dag, och såååååhär långa lektioner *visar*;). Är helt slut i kroppen. Tänkte vila en stund, sen lägga upp bilderna på kläderna jag ska beställa/har beställt ;) Ska även såklart lägga upp vinnaren av tävlingen idag också. Så nu är det sista ruchen med röstningen, för er som vill rösta! ;)

 


Blogg.se = segt?

Nu ikväll har blogg.se varit helt seg! :( Har den varit det för er också? Det är jätte segt att lägga upp inlägg, och att få fram komentarerna! Tror jag kommer få lägga upp bilderna på kläderena imorgon, för fortsätter det i den här farten kommer dom aldrig komma upp! ;)


Dagboken!

Som sagt skrev jag ju att jag skulle sova en stund. Vilket jag gjorde, hehe. Men jag somnade runt elva och vaknade klockan tre, hahah! ;) Skönt, men då var ju hela dagen borta kändes det som!

Men drog i alla fall hem till Alexander och åt med hans familj. Sen kollade vi på filmen DAGBOKEN! Har ni sätt den? Vad tyckte ni om den? Jag tyckte sådär faktiskt. Tyckte den värkade rolig i början, men den avtog mer och mer ju mer filmen gick...Minus. ;)

Tänkte även lägga upp bilder på kläderna jag ska beställa! SEN.. SÅKLART:Dka jag avsluta tävlingen, så se till att rösta på eran favorit nu!


Värddag.... eller?

Blir så jäkla förbannad... Min klass är ihop slagen med turism klassen bara för vi är så nåra. Så idag kom vi till skolan (har två lektioner på måndagar) och skulle ha praktiskmarknadsföring. Men det var tydligen inte vi som skulle ha den lektionen utan turismklassen... *suck* Så då har vi alltså bara matte på måndagar(!!) Men dom ska ändra den lektionen.. VILKET BETYDER ATT JAG KOMMER VARA LEDIG VARJE MÅNAD ÄNDA FRAM TILLS SOMMARLOVET!!! :D

Hur som helst mamma kom och hämtade mig 09:20 i skolan eftersom vi slutade då, lyxigt! ;) Sen åkte vi till ett konditori och köpte massa gott nybakat bröd. :) Men just nu tänkte jag gå och lägga mig och sova en stund. Och sen tänkte jag kolla på säsong 1 med Solsidan. Har inte kollat på det förut, (förutom avsnittet igår;)) så tänkte kolla ikapp säsong 1. Fick nämligen DVDN i julklapp! :D

Ska klicka hem massa kläder sen också! ;)


Hehe, ungefär såhär känner jag mig! ;) haha söt! :)


Minuten, nu solsidan!

Precis kollat på minuten.. Tycker det är så himla bra. Man känner verkligen stämningen i lokalen.. Tycker inte ni också det? ;)

Kunde inte bestämma mig vad jag skullle se, så spelade in solsidan och kollade på minuten. Så nu ska jag kolla på solsidan! :)


check!

Nu!:D

Trääningsvärk i rumpan...(?)

*puuuh*. Jag har sån jäkla träningsvärk i rumpan.. Haha!(!!) Helt sjukt. Det värsta jag varit med om, när vi skulle äta fick jag gå och hämta en kudde att sitta på! Haha... ILLA! ;)



HAHA ;)


Fruktsallads time

DÅLIG UPPDATERING IKNOW! :(

Är hur trött som helst, orkar knappt stå upp, buhu :( Men mamma och jag ska snart äta lite fruktsallad, gott va? :)


Vinnarna! RÖSTA PÅ DIN FAVORIT









Tryck på bloggarna för att komma in på dom :) Skriv numrena på den/dom bloggarna
ni vill rösta på! ;)


Väljer ut vinnarna nu!

Sitter och väljer ut fem stycken vinnare i tävlingen nu som jag kommer lägga upp direkt när jag är klar! :D


Tävling!




Följ mig på bloglovin!

Tryck på iknonen under "sök i bloggen". Lättare för er som vill vara med
i mina tävlingar, och även för er som läser min blogg!:D


Förslag på ny tävling!

Hemma nu och har precis ätit, mums! ;) Nu sitter jag och små tittar lite på let´s dance samtidigt som jag sitter framför bloggen. Bra va, att jag kan göra två saker samtidigt? ;) Hehe.

Funderar på om jag ska ha en tävling där man får skriva "jag är med". Sedan väljer jag ut fem stycken bloggar, som ni sedan får rösta på, tex finaste designen? Vet inte riktigt om jag ska ta finaste designen eller dom bloggarna jag tycker värkar bäst/mysigast.. Aja det märker vi, tror jag väljer ut blogg utifrån allting... De vill säga både beroende på hur designen ser ut, och innehållet i bloggen. Låter det som en bra idé? ;)


Saknar!



Hehe, hittade gamla partybilder på mig på hans dator, haha ;) partypinglan!

Tacomys!

Sitter hemma hos Alexander nu, han duchar! ;) Sen ska han byta mätarhus på bilen, och sedan ska vi åka och handla mat. Vi ska nämligen åka hem till mig och laga tacos, mys! ;)

Sen ska vi ut! Vad ska ni göra ikväll? :D


Vänta med sex?

Sitter just nu och kollar på Linas kvällsbok, rent utsagt en riktigt efterbliven film tycker jag. Även fast den kanske är "nyttig" att se för tex tjejer som är lite yngre. Så dom faktiskt ser vad som kan hända och att dom ska vänta med sex till dom verkligen känner sig redo,och att det verkligen känns bra med den personen man ska ha det med. Tycker inte ni också det? ;)



Skulle ju till Ragne idag, men blev inte så för de fanns inte riktigt tid. Men kanske drar dit senare istället, annars drar jag dit imorgon på förmiddan! :D

Gammal partybild


Haha satt och kollade på datorn, och hittade en gammal partybild på
mig, från en fest jag hade här hemma ;) bilden är tagen runt fyra på
natten så aaa... ;) (!!!)

Vinnare av dagens blogg!


Bilderna från filmningen och tröjan

Hej på er! :D

Sorry för dålig uppdatering idag :( men gick ganska länge iskolan idag, halv två...hehe... men det är länge för mig som är van att sluta runt tolv ;) Direkt efter skolan åkte jag bara hem och sen kom Alexander och hämtade mig, åkte hem till honom en stund osv.. ;)

BTW...! Lägger upp bilderna nu från när vi blev interjuvade och filmade, eller ja Alex eftersom jag dock tackade nej (vill inte bli filmad till nått jag inte vet vad den ska användas till, hallå jag är inte dum ;)). Lägger även upp bild på tröjan jag köpte iförrgår.

Haha bilderna vägrar hamna åt rätt håll på bloggen, men är åt rätt håll på datorn. Men det får väl vara så ;)


Men vaf*n, den bilden ville inte komma rätt häller. Men ni som har laptop får väl vrida på datorn ;) haha.
Hur som helst, visst är den söt? :D


Tävling: Dagens blogg!



OBS...!! Ni som endast skriver "jag är med" räknas inte. Har gjort såhär för att det är lite annourluna, eftersom dom flesta kör med att man bara ska skriva "jag är med". Men för att vara med här MÅSTE man alltså skriva vad sin blogg handlar om för att komma med.

Vinnaren gör jag ett eget "reklam inlägg" om!! :D

Annars brukar jag avsluta klockan 00:00. Men eftersom det kom upp så sent denna gång så avslutas denna tävling i morgon klockan 00:00 istället! ;)

Nu är jag hemma ;-)

Får tyvärr lägga upp bilderna i morgon, dom ligger på min mobil och jag har tappat bort USB-kabeln... :(

Som sagt.. (100000 gr) så var jag ju hos Ragne idag för första gången. Hehe, det är så himla underbart! :D Men jag ska tillbaka dit på fredag klockan två efterskolan och sen får vi se hur allt blir, hoppas! ;)

Tänkte också lägga upp en ny dagens blogg, tycker det är ganska rolig när ni får skriva vad era bloggar handlar om, tycker inte ni också det? :D

Det här var lätt den jobbigaste skoldagen ;)

Måste säga att detta var lätt den jobbigaste skoldagen detta år, Haha! ;)

Mamma kom precis hem, och nu börjar det ordna upp sig här hemma igen med.....! Haha(?). Vi ska väl äta nånting och sen klockan sex ska vi iväg till Ragne, haha puss på er! :D

PS. - bilderna på kläderna och när vi blev interjuvade och filmade igår , lägger jag upp när jag kommer hem!


Nu ska jag dejta..

...sängen! ;) Hehe lägger mig nu, är för trött. Måste ju vara pigg och glad i morgon när jag träffar Ragne, ett j*kla tjat om han vah? Haha ;) Godnatt! :D


Blev interjuvade och filmade!

Förresten...

Var ju på Marieberg Galleria förut. Gick runt lite i all hast sista timmen innan det stängde. Men när vi gick in på Gina Tricot, så stod det en kille i en blå pyjamas, en kille i en ful brun kostym, och en tjej med en filmkamera. Undrade ju såklart vad det höll på med, men han knappt inte reagera innan dom kom fram och frågade om dom fick ställa lite frågor om kärlek(?) och om dom kunde få filma samtidigt. Jag sa dock nej, för vill inte bli filmad när jag inte vet vad dom ska ha det till. Men Alexander sa ju naturligtvis ja. Haha lägger upp bilder på det i morgon ;) 


Svar


Hehe min humor är dålig iknow ;) men var bara tvungen att dela med mig av den!

Gjort två inpulsköp idag

Precis hemkommen efter att ha varit på marieberg. Köpte två tröjor i ren inpuls. En cardigan och en vanlig t-shirt ;) tänkte lägga upp bild på det i morgon!

Just nu sitter jag och kollar på svt 1, Hjalmar. Och tänkte lägga upp dom "seriösa" svaren på frågan ;)



Och förresten... Ser ni att jag har smilisar nu på bloggen? :D

test

;) :)


Säg 5 dåliga saker med att vara snopp!


Vårat schema denna termin!

Hej på er!

Nu är jag precis hemkommen från skolan. Slutade klockan elva, värt? Nej. Det ända vi gjorde var och gjorde namn lekar för att lära sig varandras namn. Eftersom vi har bytt klass nu igen, för det är nu vi börjar på riktigt med linjerna. Kanske inte har berättat om det?

I alla fall , sen fick vi schemat också. Inte direkt ett HURRA-schema. Men nåja det får väl duga!


Hehe ni kanske inte ser tiderna så bra, men dom lektionerna jag har gjort ett röttkrys över är alltså sånna lektioner som vi inte har  
måndagar börjar vi 10:20 och slutar 12:30.
tisdagar börjar 08:10 och slutar 15:40, den värsta dagen =(
onsdag
börjar 09:30 och slutar 16:00
torsdag börjar 8:30 och slutar 15:20
fredag 09:10 och slutar 12:05

Hehe okej så dumt kanske inte vårat schema är , eftersom typ alla dagar vi går sent är sånna lektioner som man får en uppgift på och sen kan man åka hem och göra den om man vill det, så får vi bara ett datum då det ska vara klart!


Vecka 2!


"Mamma jag vill bli pensionär"

Nu är jag hemma igen. Sitter och dricker te och äter vattenmelon med gaffel, Haha! För min överläpp är jätte svullen och gör ont. Men jag tänker inte säga varför!

Sitter och är deppig eftersom det är bara ett få antal timmar kvar av mitt lov nu. Jag orkar inte. Jag skulle kunna ha lov förevigt. Har aldrig nånsin tyckt om skolan, inte ens när jag var liten. Vet ni vad jag sa till mamma när jag kom hem från lekis första dagen? Haha att jag ville bli pensionär... Haha!


Spaningen misslyckades...

Haha, nu har jag varit ute på spaning, men den person/grejen/djuret, haha var en annan haha!

Men har även hunnit med att följa med mamma och handla mat, varit ute och ätit med...? , haha och nu ska jag snart hem. Hör av mig mer då.

Spaningstajm

Nu ska jag ut och spana.. Men tänker inte säga på vad! Haha 

Tjing så länge

Vinnare av dagens blogg!

...BLEV... !



"Tryck på vinnaren för att komma till hennes blogg!"


Dum som jag är! ;)

Godmorgon på er, eller kanske godeftermiddag?

Precis ätit frukost, och matat djuren. Hehe dum som jag är så sitter jag här och tänker att nästan alla mina vänner är i skolan, eftersom dom fleste började idag! Men inte vi inte, hehe skönt. Börjar dock i morgon....



Ska utsée dagens blogg nu också!

 


Kör en dagens blogg!



OBS! Ni som bara skriver " jag är med " räknas inte. Så ni måste alltså skriva några rader om eran blogg!


Blev dagens blogg!

Jag blev en av dagens blogg!

Tryck på bilden för oh komma till hans blogg!


Ut nu!


Utgång på G!

Precis lockat håret, blev faktiskt bra. Ska upp och sminka mig det sista nu, sen drar jag ut på äventyr!

WAAALLLA!

FIXAT! Ser ni min header nu allihopa? Ni som tittar in kanske kan svara på om ni ser min header?



Var nått konstigt med min stilmall... Men Jasmin hjälpte mig och jag fick kopiera hennes stilmall på hennes blogg, snällt va?  


Tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg!


Oavsätt om kroppen inte vill, så ska jag ut ikväll!

Sitter fortfarande och surar på varför inte alla kan se min header? Hehe, men ni som inte kan se den får väll rulla ner på bloggen och kolla bilden jag la upp på headern igår! Haha! ....



Är fortfarande helt seg i kroppen efter att ha varit sjuk. Varken jag eller mamma orkar göra nånting knappt. Orkar inte ens handla mat.. Haha. Men snart kommer vårat matbud! Hm, undra vem det kan vara?

Men nu skiter jag faktiskt i att jag inte är hundra procent frisk, för ikväll ska jag ut!


HJÄÄLP! varför kan inte alla se min header?

Kan någon hjälpa mig? Varför kan bara en del se min header? Värkar som det är dom som använder mozilla firefox som inte kan se den? Någon som vet vad det beror på?!


Laptopen låter som ett brandlarm..?

Godmorgon!

Sitter i soffan med laptoppen i knäet. Haha fick filma datorn när jag startade den för jag ska kunna visa vad den håller på med, haha annars kanske ingen kommer tro mig (?) haha. Den har börjat beté sig konstigt, trotts att den bara är typ 2½ år gammal, kanske dags för en ny?

För typ en månad sedan så började den helt plötlsigt låta konstigt och sen kom det ett rökmoln ur fläkten? Haha, och igår när jag startade den så blev hela skärmen svart och den började låta som ett brandlarm, haha vad är det för fel då?


Blir nog hemma ikväll

*suck* jag vill ut och hitta på nånting. Men är fortfarande inte frisk så blir nog hemma ikväll, om jag inte drar ut en sväng senare... Men tror inte det, tror inte jag kommer orka göra mig i orgning faktiskt...

Så tror jag går upp och lägger mig i badet en stund så får vi se senare hur jag gör!


Ny design!

Under tiden jag sitter och kollar på Let´s Dance så har jag slängt ihop en design till bloggen, som ny inspiration. Blev faktiskt ganska bra för att vara gjord på så kort tid. Eller? Vad tycker ni?

Ett nytt försök till bloggen! :)

Låg och tänkte igår kväll att jag kanske skulle börja blogga igen. Har inte haft tiden till bloggen, och är häller inte överens med blogg.se, men har testat andra bloggplatser med. Men funkar inte bättre på någon annan.

Strunt samma i det nu. Ska försöka att ha tid över till bloggen.

Just nu sitter jag och kollar på första avsnittet av Let´s dance. Haha Bagge är söt ;) eller ?

RSS 2.0